4 MOMS Mamaroo - a termék törénete és a különböző verziók

A MamaRoo Multi-Motion Baby Swing különböző modellek/verziók közötti különbségeket a következőképpen lehet összefoglalni:

  1. 2010: Az eredeti mamaRoo-t a látható patentok a szöveten és a konkáv középrész azonosítják.

  2. 2011: Frissítés történt, hogy belefoglalja a wrap-around ülőhely szövetet, amely biztonságosabb és kényelmesebb ülést biztosít a babának.

  3. 2012: Ez a verzió gyorsabb sebességeket vezetett be a hintázó mozgás számára, új felületet a könnyebb vezérlés érdekében, valamint zárható játéksávot a játékok helyben tartásához.

  4. 2015: A hinta alapja újragondolták, és új puha ülésminták és játék labda dizájnok kerültek bevezetésre. Az beépített hangok is frissültek, és egy LCD felület is hozzáadásra került. Ezenkívül ez a verzió Bluetooth-képessé vált, lehetővé téve a mozgás és a hang vezérlését okoseszközről.

  5. 2017: Az új mamaRoo4 verzió számos javítást hozott a vásárlói visszajelzések alapján. A felhasználóbarátabb felületet kapott, ami könnyebbé teszi a hinta vezérlését. A szövetek is fejlesztésre kerültek, puha klasszikus szövetekkel és modern friss dizájnokkal. Az játéksáv is javításra került, rágókás, ropogós és tükrös interaktív játék labdákkal.

  6. 2022 - Az új MamaRoo® Multi-Motion Baby Swing™ frissített Bluetooth képességgel rendelkezik a zene streaminghez, valamint új hangvezérlési technológiát kapott az Amazon Alexa és a Google Home (hamarosan) kompatibilitásához. Ezekkel az új funkciókkal, valamint a modernizált, megújult esztétikával a MamaRoo zökkenőmentesen illeszkedik az új családok otthonába.